Laura van de Giessen

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Naam: Laura van de Giessen

laura.vandegiessen@raadgroningen.nl

Algemeen

 

Laura (1995) woont met haar man Geert-Jan in de Groningse wijk Vinkhuizen. Laura is fractiemedewerker en woordvoerder in o.a. de commissie Werk en Inkomen. Daarnaast werkt ze als Projectleider en communicatieadviseur bij Indiveo, een bedrijf gespecialiseerd in zorgcommunicatie.

Waarom CDA?

"Het CDA is een partij in Groningen die middenin de stad en omgeving staat en oog heeft voor alles wat er gebeurt. Het denken om elkaar, solidariteit en het goed omgaan met natuur en milieu staan bij het CDA hoog in het vaandel. Daar sluit ik me volledig bij aan. Het CDA zet zich in voor wat écht belangrijk is en dat wil ik ook gaan doen."   

Waar wil jij je sterk voor maken in Groningen?

"De gemeente Groningen bestaat uit vele soorten mensen: studenten, stadjers, ondernemers en nog zoveel meer. De gemeente Groningen omvat daarnaast een aantal prachtige omliggende dorpen die vertegenwoordigd moeten worden. Ik wil mij inzetten voor een gemeente waarbij alle deze groepen aandacht krijgen. Daarnaast ben ik door een aantal vrijwilligersprojecten in aanraking gekomen met de armoede die sommige stadjers ervaren. Armoede en schuldenproblematiek zijn belangrijke thema's in de Groningse politiek. Het is belangrijk om onze ogen niet te sluiten voor deze groep mensen en ons in te zetten voor betere omstandigheden voor deze mensen."

 

 

Nevenfuncties

Projectleider en communicatieadviseur bij Indiveo

Functie historie

2021

  • Onbekend - 29 sep. 2021 Woordvoerder, CDA
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens