René Bolle

Let op: Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Algemeen


René (1981) is getrouwd en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Reitdiep. Hij heeft economie gestudeerd en is naast het fractievoorzitterschap van het CDA Groningen werkzaam als financieel adviseur bij de provincie Drenthe.

Waarom het CDA? "Het CDA is een partij in het midden die vier uitgangspunten heeft die nog steeds staan als een huis. Zo vindt het CDA dat je verantwoordelijkheid met elkaar deelt en solidair bent met elkaar. Maar ook dat we er samen voor moeten zorgen dat we onze gemeente door kunnen geven aan onze (klein)kinderen en daar is goed duurzaam beleid voor nodig.

"Waar wil jij je sterk voor maken in Groningen? 
"In de politiek gaat het vaak over visies en ambities. Maar deze visies en ambities zijn niets waard als je ze niet kunt betalen en als je directe leefomgeving niet op orde is. Wijkvoorzieningen, bibliotheken, sportverenigingen en veilige en opgeruimde stad. En niet te vergeten: zorg die goed geregeld is. Dat zijn de prioriteiten. Ik wil me inzetten voor een Groningen waar de gemeente niet met geld smijt maar zaken effectief en efficiënt organiseert. En dat doe je niet alleen en vanuit het stadhuis. Zoek de samenwerking met verschillende partners uit het onderwijs, culturele sector, ondernemers, zorginstellingen, verenigingen en natuurlijk de stadjer. De overheid die alles regelt heeft zijn langste tijd gehad, het is weer tijd voor de samenleving. Alleen zo komen we een stapje verder in Groningen."

Nevenfuncties

Nevenfuncties

  • Controller
  • Lid Raad van Toezicht VCOG

Functie historie

2022

  • Onbekend - 29 mrt. 2022 Fractievoorzitter en raadslid, CDA
  • Onbekend - 29 mrt. 2022 Gemeenteraadslid, Gemeenteraad
  • Onbekend - 29 mrt. 2022 Fractievoorzitter, Presidium
  • Onbekend - 29 mrt. 2022 Gemeenteraadslid, Agendacommissie
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens